Helpen jullie ons een handje?

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Zoals jullie ondertussen weten, hebben we afgelopen zomervakantie ongewenst bezoek gehad in onze lokalen op site Bijstand. Zij vonden het o.a. nodig om een poederblusser leeg te spuiten. Hierdoor waren onze lokalen tijdelijk onbruikbaar.

De parochie heeft een externe firma aangesteld om de lokalen te laten reinigen, waarna wij zelf nog extra gereinigd hebben. Bij de start van de werken werd ons gevraagd wat er moest gebeuren met ons materiaal dat in de kasten lag. Omdat we altijd denken in het belang van onze leden en leiding, en ook alle gezondheidsrisico’s wilden uitsluiten, hebben we besloten om alle gezelschapsspellen, strips, boeken, Lego, … te laten verwijderen.

Omdat alles opnieuw aankopen vrij duur uitvalt, willen we jullie hulp vragen.
Hebben jullie misschien nog ergens achter in een kast een gezelschapsspel, een paar strips of boeken, een set Lego-blokjes liggen waarmee niet gespeeld wordt? En wil je die graag aan ons schenken?

Naar wat zijn we specifiek op zoek:

  • Gezelschapsspellen: volledig, in goede staat en geschikt voor onze leden (leeftijd 6 jaar en ouder)

  • Strips en kinder- of jeugdboeken: in aanvaardbare staat en in hedendaags nederlands

  • Lego-blokjes

Gezien onze beperkte opslagruimte en ook om te vermijden dat we eindigen met 10 Monopoly-spellen en 15 keer Jommeke in Bobbejaanland, willen we vragen om eerst even iemand van de leiding of VB’s aan te spreken. Bezorg ons eventueel een lijstje van wat je wilt schenken.

Hopelijk krijgen we onze kasten terug gevuld met een gevarieerd aanbod voor onze leden.

Alvast bedankt!

Vriendelijke Chiro-groeten,

De leiding